dimarts, 7 d’abril del 2009

Sopa de marisc "final de mes"

2 llaunes de musclos al natural,unas llescades de pa del dia anterior
3 o 4 dents d'all, 1 ceba, 1 litre de brou de peix,
oli d'oliva verge extra,sal,pimienta cayena,pimentón dolç
200 g de cloïsses
Comencem picant la ceba i daurant-la en una cassola amb una mica d'oli d'oliva verge extra, afegim el pa dur i cobrim amb el brou de peix.
En una paella, fregim l'all picat amb una mica de pebre caiena i un parell de cullerades de pebre vermell dolç. Afegim el rescalfat, molt calent, a la cassola. i incorporem els musclos en llauna.
Deixem fer-se uns minuts i triturem tot amb la mimipimer. Ara, passem pel xinès i deixem la sopa a foc lent que es continuï fent.
Uns minuts abans incorporem les cloïsses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada