dimarts, 7 d’abril del 2009

LLUÇ A LA CREMA

Ingredients
4 rodanxes de lluç
300 g de xampinyó
suc de llimona
250 g de cloïssa
3 cullerades de nata líquida
Julivert
2 rametes d'estragó
Sal
Pebre
Rentar el peix, assecar-lo amb paper absorbent i salpebrar-lo. Rentar les cloïsses en aigua freda amb sal. Netejar els xampinyons bé, traient tota la terra, rentar-los i laminar-los fins.
Posar la nata en un cassó en el foc amb els xampinyons, el suc de llimona, sal, pebre i l'estragó. Tapar i coure durant 5 minuts.
Col•locar les rodanxes de lluç i les cloïsses en una font refractària, cobrir amb la salsa i portar al forn calent, a potència mitjà-fort, durant 6-8 minuts, segons la grossor del peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada