dimarts, 7 d’abril del 2009

HAMBURGUESA DE SALMÓ

- 400 grs de salmó net
- 1 llesca de pa de motlle
- 2 gemmes d'ou
- 1 ceba
- 1 decilitre de llet
- 1 all
- 1 carbassó
- mostassa semidolça
- nata
- julivert fresc
- farina
- oli d'oliva verge extra
- sal
Daurem ceba en una paella amb oli i una mica de sal. En un vas triturador incloem: pa de motlle, llet, una gemma d'ou, mig all i triturem. Netegem el salmó d'espines i pell. L'incloem en trossos al vas triturador junt amb els altres ingredients ja picats. Tornem a triturar. Posem a escalfar oli en un cassó i en una paella, al cassó
fregim el carbassó trossejat i a la paella les hamburgueses de salmó enfarinades. Torrem les llesques de pa de motlle al forn. Per fer la salsa, barregem en un bol: mostassa i nata liquida. Remenem. Servim l'hamburguesa sobre el pa, a sobre col•loquem la ceba daurada.
i sobre els pans la salsa de mostassa. Acompanyem l'hamburguesa amb el carbassó i decorem amb julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada