dimarts, 19 d’octubre del 2010

Com cuinar els rovellons...

Aquest cap de setmana he anat a plegar rovellons per l’Alta Ribagorça. No donaré més detalls ja que és coneguda la confidencialitat dels llocs on es troben…. Costa trobar algú que et rebel•li un lloc... ;)

Tot caminant pel bosc em vaig trobar a un pagès collonut que em va explicar com cuinar els rovellons per a que quedin més saborosos. Us deixo el seu consell. Jo ho vaig provar i queden genials:

Tots aquests passos s’han de fer ràpid per a que no es cremin:

1er: Posar-los en una paella sense oli ni res i deixar que treguin l’aigua (molt ràpid)
2on: Posar oli i sal a la paella
3er: Posar-hi vi blanc i esperar a que l’hagi absorbit el bolet

I ara a menjar-los! Veureu com el plat queda molt més saborós.
Bon profit.


T'he trobat! :)

...i si t'ha agradat,..comparteix la recepta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada