Es tracta de tenir una llauna de sèpia amb tinta i un pot de ceba fregida. Ho barregem tot en una paella o en una cassola de fang i hi afegim un parell de tasses de fideus o arròs bomba. Ho remenem un minut amb el foc encès i hi afegim uns ¾ de litre de fumet de peix envasat. En uns 12-15 minuts teniu la fideuà exprés llesta i si ho feu amb arròs uns 20 minuts. Controleu vosaltres mateixos la cocció tant en un com en l'altre cas.
Per a 4 persones:
1 llauna de 115 gr. de sèpia amb tinta
1 pot de 160 gr. de ceba fregida
½ kg de fideus o arròs bomba
I res més, un ampolleta de vi blanc de qualsevol DO dels Països Catalans i avall que fa baixada. Ah, per cert, a la fideuà de la foto hi surten unes cloïsses. Les tenia al congelador i vaig aprofitar l'ocasió per afegir-les, però habitualment la faig sense.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada