dimarts, 7 d’abril de 2009

MAGDALENES DE TARONJA I XOCOLATA

Ingredients per a 4 persones:

300 g de farina
2 ous
150 g de llet
100 g de mantega
2 cullerades de cacau en pols
2 cullerades de melmelada de taronja
2 cullerades de ratlladura de pell de taronja
100 g de sucre
1/2 sobre de llevat en pols
motlles de paper per a les magdalenes
En un recipient adequat, barreja la farina, el llevat i el cacau en pols.
Fon la mantega al microones, l'has de fondre a temperatura molt baixa i poca estona, afegeix el sucre, la ratlladura de la pell de taronja i la melmelada, bat-lo bé.
Barreja en un bol a part, la llet amb els ous.
En un bol gran, ajunta tots els ingredients que has anat barrejant als diferents recipients i pasta'l bé, ha de quedar-te una crema fina i sense grumolls.
Omple els motlles fins a la meitat i introdueix-los al forn a 175 graus, uns 15-20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada