dimarts, 7 d’abril del 2009

Pollastre a la coca-cola

4 contracuixes de pollastre
1 ceba gran
1 grapat de pinyons
1 llauna de cervesa ben freda(per al cuiner)
1 llauna de Coca-cola(per al pollastre)
Oli d'oliva verge
Herbes provençals (o orenga al seu lloc)
Sal
En una cassola poc profunda, abocar oli sense arribar a cobrir el fons, picar la ceba en grills i daurar-la a foc mig junt amb els pinyons i les herbes provençals. Daurar una mica les contracuixes de pollastre a la mateixa cassola i afegir sal de gust.
Mentre es daura el pollastre, podem aprofitar per obrir la cervesa i fer un glop. Quan el pollastre hagi pres una mica de color, abocar el contingut de la llauna de Coca-Cola. En el moment en què comenci a bullir, cobrir amb una tapadora i gaudir de la cervesa mentre s'acaba de fer


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada