dimarts, 7 d’abril del 2009

ROTLLETS DE CARN AL CONYAC

Ingredients per a 4 persones
Filets de vedella, 4 unitats
salxixa, 150 grams
molla de pa 1 llesca
llet 1/2 tassa
formatge gruyer ratllat 50 grams
caldo 1 tassa
conyac 1/2 tassa
tomàquet fregit 2 cullerades
cebetes franceses 12 unitats
full de llorer 1 unitat
oli d'oliva 1 tassa
sàlvia al gust
sal al gust
pebre mòlt al gust

ELABORACIÓ
Aixafar una mica els filets per igualar la seva grossor, tallar-los per la meitat si fossin molt grans i reservar. Barrejar en un bol la carn de les salsitxes, la molla de pa remullada en llet, el formatge i la sàlvia. Salpebrar i repartir la barreja sobre els filets. Enrotllar-los sobre si mateixos i lligar-los.
Enfarinar els rotllets i fregir-los en oli calent. Extreure, deixar escórrer i afegir les cebetes pelades. Daurar-les i traslladar, junt amb els filets, una font refractària.
Flambejar amb el conyac. Incorporar el brou calent, el tomàquet fregit i el llorer. Posar al forn calent 30 minuts a 180 graus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada