dijous, 17 de desembre de 2009

MELANZZANE PARMIGIANA (per IVET)

Ingredients:

1,5 kg albergínies
sal
pebre
300 gr de mozzarela búfala.
Farina 2 c.s. alfàbrega picada
100 grs parmesà ratllat.
Salsa de tomàquet: 2 alls ciselè, 1 kg tomàquets sense pells ni llavors a daus
2 c.s. oli oliva, 1 c.s. herbes fresques picades, orenga, farigola, romaní...etc

Elaboració:

Salsa de tomàquet: posar en un cassó l'li amb els alls i les herbetes i deixar que agafin una mica de color.
Afegir el tomàquet, i anar.lo aixafant amb una cullera, cocció aprox. 20 minuts.
Albergínies:
Tallar a talls prims longitudinals. Posar en una escorredora entre mig posar.hi sal.(Repós 1 hora)
Eixugar.les, assecar,les enfarinalr.les i fregir.les. Un cop fregides les posem en paper absorvent.

Posar una safata untada oli, una base d'albergínies que quedin una mica encavalvades les unes amb les altres . Posar al damunt una mica de salsa de tomàquet, trossets de mozzarela i parma ratllat, repetir-ho 3 vegades. Acabar amb mozzarela i parmesà.

Enfornar.ho per acabar uns 30 minuts a 180º

BON PROFIT!

Feu-la que la IVET ens ha dit que estava boníssima!!

2 comentaris:

  1. He tastat aquestes albergínies en una casa de menjars per a endur-se'n que hi ha ací a Mallorca (prou prestigiosa, la veritat) i són escandaloses! Que bo haver-hi trobat la recepta!

    Una salutació!

    ResponElimina
  2. Hola,

    porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...

    Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.

    Gràcies!

    Roger

    ResponElimina