dijous, 20 d’agost de 2009

Gaspatxo de Maduixots

El gaspatxo és un dels plats estrella de l’estiu, però es pot fer gaspatxo de moltes maneres i tipus. Us proposem fer un gaspatxo amb maduixots que és igula de refrescant i molt vitamínic.

PREPARACIÓ DE LA RECEPTA

500 g de maduixots
aigua mineral
1 dl d’oli d’oliva extra verge
1 raig de vinagre de vi blanc agredolç
100 g de gambetes cuites
Flors
sal

- He començat rentant les maduixes amb aigua abundant i després els hem tret el peduncle de les maduixes, la part verda de sobre.
- Hem reservat dues o tres maduixes per a fer la guarnició i les altres les hem anat posant en una gerra de vidre.
- Un cop hem metjat bé les maduixes hem afegit una mica d’aigua i un rajolí d’oli, vinagre i sal i ho hem trituturat tot.
- Perquè ens quedés tot el gaspatxo ben fi ho hem passat pel colador xinès.
- I ho hem emplatat amb unes quantes maduixes al fons, unes quantes gambetes cuites i trocets de flors comestibles. Finalment hi hem afegit el gaspatxo de maduixots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada