dimarts, 2 de juny de 2009

Gelat de Gaspatxo

És sa, refrescant, baix en calories i serveix per distreure la gana abans no arribi l'hora de seure a taula. És el gelat de gaspatxo.

Sovint ens entestem a menjar sa i àpats poc carregats, sobretot a l'estiu però ho espatllem amb un aperitiu hipercal·lòric amb patates fregides, fuet, dàtils amb bacó...i només perquè tenim tanta gana que no podem suportar l'espera i ens posem a picar com ganàpies.

És tan senzill que tan sols heu de tenir a mà un gaspatxo casolà o un dels que ja venen preparats que, com és sabut, n'hi ha de molt bons. Per fer el gelat també heu de disposar d'un motlle. Concretament el de la foto està fet amb un de silicona que podeu trobar a Gadgets & Cuina

Aboqueu uns 100 ml. de gaspatxo en un got i barrejeu-hi un raig d'oli aromàtic, de menta per exemple. La barreja l'aboqueu al motlle i cap al congelador.

Em varen comentar que, aquest gelat, era un consell del genial Ferran Adrià, el millor cuiner del Món. Fàcil, barat i tot un plaer d'estiu després d'un bany i amb el cos ple de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada