dissabte, 25 de juliol del 2009

Pastís de Formatge

Ingredients:

- 300 gr de formatge tipus Philadelphia
- quatre ous
- quatre cullerades soperes de sucre
- mantega
- melmelada de maduixa (opcional)


Elaboració:

Tirar el formatge, els ous i el sucre en un bol i batre força estona fins que quedi ben barrejat. Abocar el contingut en un recipient, ample i baix, untat amb mantega. Posar al forn durant mitja hora a 180 graus.
Un cop fet es pot posar melmelada de maduixa per sobre per endolcir-lo.

dissabte, 11 de juliol del 2009

TRUFES DE XOCOLATA

Fer unes postres de cine, de luxe i quedar com un senyor o una senyora és ben senzill. Parlem de fer trufes de xocolata. Queden tan bé que us preguntaran: "on les heu comprat?".

Ens cal una presa de xocolata negre (a partir de 70 % de cacau). La fonem al bany maria, juntament amb dues cullerades de mantega, tres de sucre glaç, dos rovells d'ou i una culleradeta de Nescafè.
Tot això ben desfet fins que quedi com una xocolata desfeta ben homogènia amb un toc final d'un culet de copeta de conyac.

O deixeu refredar a temperatura ambient fins que es pugui posar a la nevera. Amb unes quantes hores n'hi ha prou. Just per tal que quedi fred. Després ho retireu de la nevera i amb les mans ben netes, però que ben netes, agafeu una cullera i agafeu una petita porció de la xocolata i feu una bola amb els palmells de les mans com si moldegessiu plastilina. A continuació la ben passeu per la cobertura que no és més que aquells clàssics fideus de xocolata. Això ho podeu demanar a una pastisseria i us ho vendran a pes tot i que hi ha caixes de 225 gr. de la marca Valor. (www.valor.es)

Són unes postres que van molt bé per lligar o per tenir a la parella i els amics golafres ben contents.

Bon profit.