dissabte, 9 de maig del 2009

Un bon sopar acompanyat de bon Jazz...slow life!

Jazz, un bon vi i un bon sopar... i tot alhora? increïble..

..... però no tenim temps i volem preparar quelcom per triomfar :)...doncs aquí va la proposta:

JAZZ
Dave Brubeck Time Out. Sublim.




i especialment Take Five!:



i ara, com farem peix,.. un vi blanc, exquisit:

ENATE GEWÜRZTRAMINER



Varietats: 100 % gewürztraminer.
Cata: El Gewürztraminer, obra mestra de la viticultura alsaciana, és un vi que exhibeix el que el seu nom ja indica: un marcat caràcter especiat ("Würzig", en alemany). El seu ventall aromàtic és ampli i exuberant, ple de matisos amelats i florals. En boca és untuós i aterciopelat, destacant elegants aromes de rosa i espècias que desemboquen en un final sedós i evolupant. Déu ni do oi?
Servei: 8 - 10 ºC.
Gastronomia: És ideal com aperitiu i harmonitza igualment amb formatges forts, macedònies i plats exòtics.


I per acabar el triangle perfecte:
Farem un pica pica, mentre conversem, escoltem jazz i tastem el vi:

Musclos de Roca al vapor
Gambes
Popets
Cloïsses al vapor amb tocs de llimona
Torrades untades amb mantega i salmó
i de segon un llucet per cap acompanyat d'uns espàrregs triguers a la brasa.

Interessant combinació oi? Per cert, si esteu ben acompanyats sempre podeu reduir llum i repartir unes espelmes per la taula......... ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada